Možda nam je nešto promaklo

Baba Vanga za 2018. predvidjela novu energiju na Veneri i Kinu na vrhu svijeta - jesu li joj se proročanstva ostvarila?

Baba Vanga za 2018. predvidjela novu energiju na Veneri i Kinu na vrhu svijeta - jesu li joj se proročanstva ostvarila?

Mnoga su predviđanja ispala baš onako kako ih je Vanga zamislila.

Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova "Baba Vanga" (Strumica, Osmansko Carstvo, 31. siječnja, 1911. − Petrič, Bugarska 11. kolovoza, 1996.) bila je bugarska proročica koja je slavu stekla nevjerojatno točnim predviđanjima.

Postala je poznata u svijetu tek nakon smrti, zbog ispunjenog proročanstva o napadu na Svjetski trgovački centar 11. rujna 2001. godine u SAD-u. Predvidjela je čak i vlastitu smrt 11. kolovoza. Čak je poznati diktator Adolf Hitler jedanput bio u posjeti Vangi te razočaran izašao iz njezine kuće jer mu je prorekla neslavan kraj rata. Znala je i da će islamisti napasti zemlju sa svih strana, kao što je najavila i raspad Europe do 2016. godine (Brexit). 

Ipak, mnoga se predviđanja nisu ispunila - 2010. nije nastupio 3. svjetski rat, 2011. nisu izumrle sve biljke i životinje, a ove godine nisu svi umrli od kožnih bolesti.

U ovoj je godini Baba Vanga vjerovala da će nastati novi oblik energije na Veneri i da će Kina svrgnuti Ameriku s trona.

Iako Kinezi još nisu srušili američke snage po pitanju gospodarstva, ne bi nas čudilo da se situacija promijeni. Što se nove energije tiče tko zna, možda i postoji samo ju još nismo otkrili. Ipak, poslali smo sondu na Mars kako bi vidjeli je li pogodan za život i ima li ga već na tom planetu. 

Za budućnost Vanga je prorekla i:

  • Glad kao svjetski fenomen nestat će između 2025. i 2028. godine.
  • Između 2072. i 2086. vratit će se komunizam.
  • Između 2262. i 2304. putovat ćemo kroz vrijeme.
  • Od 4302. do 4674. ljudi će postati besmrtni i asimilirat će se sa vanzemaljcima.
  • Kraj svijeta će nastupiti 5079. godine.

 

 

 

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!