Koko-medo

'Pablo EscoBear': Medvjed pojeo 40 kg kokaina i razotkrio krijumčare

'Pablo EscoBear': Medvjed pojeo 40 kg kokaina i razotkrio krijumčare
PIXSELL/Buzzara.hr

Medvjedić Pablo EscoBear je 1985. godine naišao na 40 plastičnih vrećica punih kokaina i napravio je što bi napravio bilo tko zdravog razuma - pojeo je sve i uginuo istog trenutka.

Medvjed, inače poznat u Kentuckyju, je pomogao policiji razotkriti krijumčare droge u toj saveznoj državi. Kako? Nadrogirao se. Eto kako.

'Na svijetu ne postoji sisavac koji bi mogao to preživjeti' - izjavio je medicinski istražitelj koji je bio zadužen za slučaj, prenosi 24sata.

Nakon što su našli beživotno tijelo medvjeda i nakon što je obavljena obdukcija, potvrđeno je da je uzrok smrti ogromna količina kokaina kojoj bi zavidio i crveni tepih. Medvjeda su našli tijekom istrage o krijumčarima droge i njihovom kokainu koji je 'netragom nestao'.

Nekoliko mjeseci prije nego što su našli otrovanog medvjeda, iz mila nazvanog imenom Pablo EskoBear, na istom mjestu su našli mrtvog policajca koji je istraživao slučaj.

Tijekom operacije krijumčarenja je zbog problema u motoru mlažnjaka krijumčar morao napustiti avion dok je još bio u zraku i posolio šumu paketićima kokaina na koje se 'medo' sigurno nije žalio. Bar dok nije umro.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!