Zagorci zabili jelke u rupe na cesti kako bi obilježili katastrofalno stanje na svojim cestama

Zagorci zabili jelke u rupe na cesti kako bi obilježili katastrofalno stanje na svojim cestama
Facebook

Tko će nego Zagorci? U božićno vrijeme i oni su se odlučili zabaviti pa su tako krenuli s posebnom 3D tehnikom oslikavanja katastrofalnog stanja na svojim cestama

Na Facebook stranici 'Policija zaustavlja Krapinsko zagorska županija', osvanule su fotografije dvije rupe na cesti, jedna u Gornjem Humu, druga u naselju Kačkovec. I u tim rupama zavladao je božićni duh, jelka, ukrasi, čak ih je posjetio i Djed Božićnjak.

"U Humu na Sutli, Gornji Hum, dugogodišnja rupa koju svi nadležni ignoriraju, proslavit će svoj prvi pravi Božić. Ima vode, ima zemlje, pa možda i naraste. Ja sam ju lijepo zasadil..i nakitil Sretan Božić", napisao je administrator stranice 'Policija zaustavlja Krapinsko zagorska županija'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zagorcima nije trebalo dugo da krenu kititi i druge jelke koje rastu iz rupa u njihovim cestama. "Općina Kraljevec na Sutli, naselje Kačkovec Djed Božićnjak je već danas posjetio seljane s prigodnim poklonima za ovu prekrasnu cestu naše općine. Lijep pozdrav i sretan Božić", stoji u opisu druge jelke. Ispod bogato okićenog drva, djedica je ostavio felge, stare gume i akumulator.

Stranica 'Policija zaustavlja Krapinsko zagorska županija', uz dojave o tome gdje stoje patrole, prati i situaciju na zagorskim cestama, obavještava o prometnim nesrećama, prozivaju nesavjesne vozače ili bezobrazno parkirana vozila.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!