Vozimo se zajedno

Ako još uvijek ne znaš gdje ćeš danas, skokni na otvorenje sljemenske žičare zajedno s Bandićem

Ako još uvijek ne znaš gdje ćeš danas, skokni na otvorenje sljemenske žičare zajedno s Bandićem
Buzzara.hr

NA SLJEME, NA SLJEME, NA SLJEME, NOGA VEĆ SAMA BEŽI!

Dvojica zagrebačkih gradskih zastupnika, Matej Mišić (SDP) i Renato Petek (Naprijed Hrvatska!), naime, danas će održati  tiskovnu konferenciju.

Zašto? Zato jer je gradonačelnik u rujnu prošle godine svečano obećao kako ćemo se svi voziti najmodernijom žičarom na Sljemenu 31.12.2018. nadalje.

Čak je organiziran i event na Facebooku:

U opisu stoji: 

Zastupnici u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Matej Mišić (SDP) i Renato Petek (NH!-PS) će u ponedjeljak 31. prosinca 2018., u 10:00 sati, održati konferenciju za medije povodom otvaranja nove najsuvremenije Sljemenske žičare. Konferencija će se održati u Gračanima, na prvoj postaji nekadašnje Sljemenske žičare.

„Zašto se ja nisam prije rodio i sad ću poentirat, zašto ja nisam prije postao zagrebački gradonačelnik? Ne mogu krivit mamu ni dragog Boga al nisam. Ali pisat će u povijesti kad je napravljena ona, koliko je vozila i kad su građani napravili ovu. I poentiram, vozit ćete se zajedno sa mnom, ako budete htjeli jasno, ja i još devet ljudi prvi na Sljeme 31.12.2018. godine na Silvestrovo na Sljeme, a ususret Skijaškom kupu u siječnju 2019. godine, početkom siječnja. To je prava istina.“- rekao je gradonačelnik Bandić odgovarajući na zastupničko pitanje zastupnika Mišića u Gradskoj skupštini 28. rujna 2017 godine.

Zastupnici izražavaju posebno zadovoljstvo činjenicom da je gradonačelnik ispunio obećanje koje je dao javnosti i time nakon Jarunskog mosta, Maksimirskog stadiona, izgradnje tramvajske pruge do Zračne luke realizirao još jedan megaprojekt u Gradu Zagrebu. Stoga vas pozivamo da uz šampanjac zajedno proslavimo puštanje u promet nove Sljemenske žičare.

Za dodatne informacije, dođite u ponedjeljak �


Srdačan pozdrav!

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!