Putin Grozni

Kad je već ne može zabraniti, Putin želi da reperi repaju samo o njemu i time izbjegnu droge

Kad je već ne može zabraniti, Putin želi da reperi repaju samo o njemu i time izbjegnu droge
Buzzara.hr

Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, je za novinare izjavio da želi kontrolirati hip-hop glazbu jer smatra da loše utječe na mladež, no ne nužno i zabraniti ju.

'Ako je rep glazbu nemoguće zaustaviti, moramo ju kontrolirati, i to na odgovarajući način' - rekao je Putin u subotu tijekom sastanka sa savjetnicima za kulturu u St. Petersburgu u Rusiji, prema The New York Timesu.

The Times izvještava da Putinovi komentari dolaze usred reakcija iz Kremlja na suvremenu glazbu, ukazujući na to da je ruski predsjednik uplašen zbog sve veće popularnosti takve glazbe među mladima.

Za Putina 'rap se temelji na tri temeljna stupa: seksu, drogama i prosvjedima', ali ga osobito zabrinjava tema droge. 'Propaganda za droge', kako je on navodno nazvao rep, 'gora je od psovke'.

'Time ponižavamo svoju narodnost', rekao je Putin i nastavio - 'Gle, ako želite repati o nekome, repajte o meni. Možda bi mogli repati o tome kako dobro vodim Rusiju. Ili bi mogli repati o tome kako sam snažan i moćan. Mogli biste repati i o tome kako ste zadivljeni s veličinom mojih bicepsa koje vješto krijem u ovim skupim sakoima. Izbjegavajte repanje o drogama, ne trebaju vam droge, sve što treba ruskom narodu sam ja.' - izjavio je Putin mazeći svoje kamene bicepse. 

'Jel' se sjećate kad sam uspavao onog tigra s pola metra udaljenosti kad je krenuo na mene? To bi bila je*ena rep pjesma.' - dovršio je Putin.

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

Izdvojeno

Reci što misliš!