sretno s okladom

Istetovirao pehar s hrvatskim grbom i ostavio hrpu para u kladionici: 'Vatreni osvajaju SP'

Istetovirao pehar s hrvatskim grbom i ostavio hrpu para u kladionici: 'Vatreni osvajaju SP'
Screenshot (Youtube)

Jeffabel je toliko siguran da je točno predvidio pobjednika da je odlučio tome u čast napraviti tetovažu na kojoj stoji crtež pobjedničkog trofeja ispunjen crvenim kockicam

Youtuber čiji kanal Jeffabel and Friends prati preko 600.000 ljudi u svom se najnovijem videu odlučio pozabaviti predviđanjem pobjednika Svjetskog nogometnog prvenstva i bizarnom metodom odabira zaključio da će to biti Hrvatska. 

Prvo je podigao svu ušteđevinu iz banke, zatim na loptice napisao iznose od 100 do 10.000 dolara, a na čaše je ispisao nazive država koje imaju šanse osvojiti prvenstvo. Loptice je potom promiješao u kanti i napamet izvukao jednu s kojom je gađao čašu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon tog čina odlučio je da će se kladiti na Hrvatsku i uložiti tri tisuće australskih dolara (oko 14 tisuća kuna) na to da će Vatreni pobijediti na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Budući da se ovo odigralo prije četvrtfinala i pobjede nad Rusijom, te je Hrvatska slabije stajala na kladionicama, mogući dobitak je 106 tisuća kuna. 

'Laka lova', kazao je Australac.

Jeffabel je toliko siguran da je točno predvidio pobjednika da je odlučio tome u čast napraviti tetovažu na kojoj stoji crtež pobjedničkog trofeja ispunjen crvenim kockicama, s natpisom 'Hrvatska, svjetski prvak 2018.'.  Odmah nakon što je loptica upala u tu čašu otišao je on, ogrnut hrvatskom zastavom, do najbliže kladionice gdje je uplatio 3000 australskih dolara na to da će Hrvatska postati svjetski prvak, a potencijalni dobitak mu je 22.500 dolara što je u kunama pozamašna svota od 105.241 kunu.

No, ni tu nije bio kraj njegovoj ludosti pa je Youtuber ljudima dijelio novac po ulici da uplate na Hrvatsku jer će, prema njegovim predviđanjima, osvojiti Svjetsko prvenstvo. Eto koliko je bio uvjeren u svoju metodu, ali i u Vatrene.

Sretno s okladom!

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!