za ne povjerovati

Poljaci proizveli prvo vaginalno pivo, napravljeno od bakterija dviju zgodnih manekenki

Poljaci proizveli prvo vaginalno pivo, napravljeno od bakterija dviju zgodnih manekenki
Instagram

Pivo je izazvalo različite reakcije, a za njega se saznalo u svim dijelovima svijeta. Naknadno se pojavila informacija da su za izradu piva korištene bakterije iz vagina dviju seksi poljskih manekenki

Jesi li pivopija, znaš sve vrste i podvrste, uživaš u njoj svakodnevno, a razmišljao si da možda počneš proizvoditi svoje? Zaustavi se odmah jer za ovu vrstu nisi čuo...

Poljska pivovara “The Order of Yoni” (“Yoni” je sanskritska riječ za ženski spolni organ) predstavila je prvo vaginino pivo.

Pivo je izazvalo različite reakcije, a za njega se saznalo u svim dijelovima svijeta. Naknadno se pojavila informacija da su za izradu piva korištene bakterije iz vagina dviju seksi poljskih manekenki.

"Koristeći visoku tehnologiju mikrobiologije izoliramo, istražujemo i pripremamo mliječnu kiselinu bakterije iz vagine unikatne žene", navodi poljska tvrtka The Order of Yoni u jednom dijelu svog objašnjenja. 

Radi se o pivu koje je proizvedeno od laktobacila, koji zdravom održavaju vaginalnu floru.

U proizvodnji su sudjelovale manekenke Paulina i Monika od kojih je ginekolog uzeo dobre bakterije.

Cijena pive je 25 zlota, odnosno 7 dolara.

Oni koji su imali prilike kušati ovu pivu kažu da je OK biti znatiželjan pa probati, ali da je ipak preskupa da bi ju pili svaki dan.

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!