Svirala bi Ceca

HDZ Irska pozvala na feštu sve Hrvate koji su otišli iz zemlje, HDZ se ograđuje

HDZ Irska pozvala na feštu sve Hrvate koji su otišli iz zemlje, HDZ se ograđuje
Facebook, PIXSELL

Ako ste pomislili da je riječ o istini...

Facebook stranica HDZ Irska objavila je post na kojem su pozvali sve Hrvate, koji su se zbog stanja u državi morali preseliti u Irsku, na druženje. 

Pjevalo bi se i feštalo uz melodije turbo-folka, zabavljalo do sitnih sati.

Objava je digla prašinu, pa su samo neki od komentara bili:

  • Ajde objavite koji pub pa da znamo di molotovljeva poslat. On je čovjek za vas gori od želje da vas vidi. Pas vam mater nakaradnu šugavu,Stavite ime i prezime pa da čovjek zna koga u glavu opalit u prolazu....mrš govna smrdljiva
  • Stoko lopovska
  • Ovo je gore od grčke tragedije! Kaj ste stigli i do Irske? Zbog vas su ljudi morali u Irsku a vi im ni tamo ne date mira! Fuj!
  • Prijateljski savjet - ne objavljujte javno lokaciju. Mada bi vam rado razbila pepeljaru o glavu svakom ponaosob, ne bih bas da me deportiraju zbog adezeovskih smradova. Ali to sam samo ja :) šu iz Irske kozojebi maloumni

A, potom je uslijedila reakcija. HDZ je, prenosi 24sata, rekao kako je objava lažna. Odgovor su prenijeli u cijelosti:

Već smo upozoravali javnost da ne postoji nikakva podružnica HDZ Irska, pa tako ni službena Facebook stranica pod istim imenom. Riječ je o trolovskoj, lažnoj stranici koju je HDZ više puta prijavljivao Facebooku. Pozivamo medije koji se smatraju ozbiljnima i odgovornima da više ne nasjedaju na takve provokacije.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!