Adventilacija

'Nije Knin samo za Oluju!': Grad Knin pripremio bogat program za advent

'Nije Knin samo za Oluju!': Grad Knin pripremio bogat program za advent
Buzzara.hr

Zimski turizam je Hrvatima prije bio većinski nepoznat pojam. No, nakon što je Zagreb proglašen najboljim adventom u Europi tri godine za redom, gradovi su se polako okrenuli od isključivo ljetnog turizma do onog cjelogodišnjeg. Ove godine se angažirao i popriličan broj manjih gradova. Jedan od tih gradova je Knin.

Grad Knin je većini ljudi poznat samo po proslavi Oluje, kako običnom puku, tako i onom neobičnom. Za Oluju se napune ulice Knina tisućama ljudi, od kojih su mnogi iz hrvatskog poglavarstva, no čim kucne čas za kraj, svi se pokupe i nestanu - do sljedeće godine. 

Knin je odlučio da neće živjeti za jedan dan u godini, te je za ovogodišnji advent pripremio bogat program, kako za građane grada Knina, pa tako i za posjetitelje. Udružili su se grad Knin, Turistička zajednica grada Knina, mnoštvo kninskih udruga i - vjerujemo - veliki dio građana.

Proslava će u Kninu službeno počinje 21.12. i traje sve do 2.1.2019, a program se sastoji od klizališta koje je, u duhu Božića, besplatno za sve posjetitelje, bogate gastronomske ponude, svakodnevnih koncerata odličnih grupa poput bosanskohercegovačkog benda Jall All Yeux i odlične hrvatske kantautorice Luce, raznoraznih radionica za djecu i odrasle, i još pregršt drugih dogodovština koje je besmisleno nabrajati. 

Ako se želite sami uvjeriti, cjelokupni program možete pogledati na službenoj stranici Adventa u Kninu, a mi gradskim vlastima i udrugama s kojima surađuju želimo sreću u daljnjem razvitku i revitalizaciji svoga grada.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!