Jao Meni

Frizer izbrijao trokute čovjeku na glavi jer je on zaustavio video s modelom kojem je htio ličiti

Frizer izbrijao trokute čovjeku na glavi jer je on zaustavio video s modelom kojem je htio ličiti
screenshot/weibo

Ako ste stigli do odrasle dobi bez takve katastrofe, možemo vam samo zapljeskati. Ali jedan čovjek u Kini nije imao te sreće jer je njegovo nedavno putovanje frizeru vrlo brzo krenulo nizbrdo.

Došao je frizeru s glavom punom kose, a otišao s puno manje od toga jer mu je frizer obrijao dva trokuta na glavi. Da, dobro ste me čuli - trokuta.

Čovjek je došao na sastanak s jasnom predodžbom o tome što želi, čak je snimio videozapis o stilu koji je pokazao svojem frizeru. 

No, umjesto da taj videozapis pomogne njegovom frizeru, zbog njega se umjesto toga desila prava zbrka. Vidite, umjesto 'screenshotanja' snimke kako bi pokazao stil koji želi, on je pauzirao videozapis na kojem je zbog toga ostao simbol trokuta za reprodukciju. 

Sada, umjesto da to razjasni sa svojim kupcem, frizer je mislio da je trokut dio stila i odlučio je obrijati dva trokuta na njegovoj glavi, po jedan sa svake strane. 

Incident je 30. prosinca objavio utjecajni bloger za zabavu, 'Tian Xiu Bot', na kineskoj platformi sličnoj Twitteru pod naziom Weibo. Do sada je post dobio gotovo 20.000 komentara i više od 78.000 lajkova. Također je podijeljen više od 22.000 puta.

Prema tom postu, brijač je navodno jednom pogledao na snimku i upitao ga je li želi zadržati trokut. Ne znajući što to točno znači, klijent je navodno rekao 'da' - ne shvaćajući da je frizer to doslovno mislio i da će ga kasnije unakaziti.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!